Общи условия

Pinko-bg.com е електронен магазин за онлайн търговия с бебешки и детски дрехи. Собственик е „ПИНК-ХС” ООД, ЕИК 201735325, седалище и адрес на управление гр. Сливен, бул. “Панайот Хитов” бл.20 вх.Д ап.4 ет.2  

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между „ПИНК-ХС” ООД и посетителите на електронен магазин Pinko-bg.com 

Тези условия са задължителни и всяко отбелязване в полето „Съгласен съм с Общите условия” е електронно изявление, че ги приемате и сте съгласни с тях и има силата на договор. 

ПИНК-ХС” ООД гарантира, че събира само минимална информация за потребителя, необходима за обработка на поръчката, доставка на стоките и евентуална обратна връзка и няма да я предоставя на трети лица.  „ПИНК-ХС” ООД гарантира още, че са взети всички необходими предпазни мерки за защита на личните данни от злоупотреба и ще съхранява предоставените му от клиента лични данни само за периода, необходим за целта, за която са били предоставени, след което те ще бъдат изтрити.  

Потребителите на Pinko.bg.com избират дали да закупуват предлаганите продукти с или без регистрация. Регистрацията се извършва напълно доброволно, като за целта клиентът предоставя лични данни, които се съхраняват до момента, в който не пожелае да изтрие профила си, след което те ще бъдат заличени.  

След потвърждението на избраната стока в страницата за поръчка, потребителят декларира безусловното си съгласие да я закупи и заплати посочената цена.  „ПИНК-ХС” ООД не носи отговорност при направена от клиента поръчка за стоки с изчерпана складова наличност и запазва правото си да откаже доставката на потвърдената поръчка, като информира потребителя чрез телефонно обаждане или съобщение на посочения от него електронен адрес. 

Приетата поръчка се обработва в рамките на 2 работни дни от потвърждението й. Доставката се извършва от куриерска фирма „Спиди” и “Еконт” 

Според Закона за защита на потребителите, клиентът има право да върне или замени поръчката в 14 дневен срок от получаването й при спазването на следните условия:  

  • Запазен е първоначалният вид, опаковка, етикети и стоката не е повредена или третирана по никакъв начин. При неспазване на горните условия „ПИНК-ХС” ЕООД си запазва правото да не приеме върнатата стока и да не заплати направените от клиента разходи. Транспортните разходи по замяна или връщане на поръчка са за сметка на клиента, с избран от него доставчик на транспортни услуги.  

Плащането на поръчаната стока се осъществява с наложен платеж при доставката. 

ПИНК-ХС” ООД си запазва правото да променя цените и  информацията, публикувана в сайта по всяко време, без да уведомява клиентите си. Потребителят заплаща цената, обявена в електронния магазин към момента на поръчката. При допуснати технически грешки в обявената в сайта информация, „ПИНК-ХС” ООД уведомява клиента и може да откаже изпълнението на поръчката, без да дължи обезщетение.